Team Heiner

Nieuws

Aanbod zeiltheorielezingen 2019

22 nov 2018

Ben je wedstrijdzeiler en wil je graag goed voorbereid aan het nieuwe zeilseizoen beginnen, dan is dit jouw kans: begin 2019 organiseren wij een aantal zeiltheorielezingen over uiteenlopende onderwerpen uit de wedstrijdzeilsport.

Op het programma staan de volgende onderwerpen:

BOOTTRIM (woensdag 16 januari): Over de krachten op een zeilend jacht; wat maakt het loef- of lijgierig? Waarom veranderen de krachten als de wind verandert en hoe zet je de mast recht?

WEDSTRIJDSTRATEGIE (woensdag 30 januari): Wedstrijdstrategie is het bepalen van je plan, er vanuit gaande dat er geen tegenstanders op het baan zijn. Met welke factoren moet je rekening mee houden en welke niet?

WEDSTRIJDTACTIEK (woensdag 13 februari): Hoe ga je om met de tegenstanders op de wedstrijdbaan die allemaal hetzelfde willen bereiken en allen om dezelfde baan, boeien en tegenstanders moeten varen om hun doel te bereiken?

ZEILVORM (woensdag 6 maart): Hoe krijg je bolling in een zeil, welke trim mogelijkheden zijn er om de bolling te veranderen en hoe moet de zeilvorm er eigenlijk uit zien?

De lezingen vinden allen plaats bij Team Heiner in Lelystad, en duren van 19.00 tot ca 21.30 uur. De kosten bedragen Eur 30,= pp per avond, incl BTW, een hand-out en een kopje koffie bij binnenkomst.

Je kunt je inschrijven voor een van de avonden, maar uiteraard ook voor de hele reeks. Aanmelden is simpel: stuur een mailtje naar events@teamheiner.com, en geef daarin aan welke lezing(en) je wilt bijwonen. We kijken uit naar jouw komst!

Actueel

 • Talents Montly_november (Talents ’18)

  Lees meer
 • Talents Monthly_juli (Talents ’18)

  Lees meer
 • Talents Monthly_juni (Talents ’16)

  Lees meer
 • 25 september: ‘PA in One Day’

  Lees meer
 • Talents Monthly_juni (Talents ’18)

  Lees meer
 • Talents Monthly_mei (Talents ’16)

  Lees meer
 • Talents Monthly_mei (Talents ’18)

  Lees meer
 • Talents Monthly_april (Talents ’16)

  Lees meer

Spotlight